Teszten járt a Xiaomi Black Shark 2

írta: Robi

Snapdragon 855 rendszerchippel és 12 GB RAM-al tesztelték a várhatóan áprilisban érkező Black Shark 2-t.


A Xiaomi Black Shark szériája már két készüléket büszkélkedhet, köszönhető ez annak, hogy kaptunk egy félgenerációs frissítést a tavaly október végén érkező Black Shark Helo-val. Az elmúlt hetek történései alapján már tudjuk, hogy úton van a Black Shark 2 is, ami ez eddigi pletykák szerint az új Snapdragon 855 lapkával fog debütálni. Ezt a feltételezést most a Geekbench tisztázta is, mivel a népszerű benchmark applikáció adatbázisában feltűnt egy blackshark AAA kódnevű telefon, ami egyértelmű, hogy a Black Shark 2, mivel ezen kívül más mobilt nem várunk hasonló névvel és Snapdragon 855 CPU-val.

Megtudtuk azt is, hogy ez a variáns 12 GB RAM-ot birtokolt, így pedig 11413 pontot sikerült elérnie a többmagos megmérettetés során, az egymagos teszten pedig 3516 ponttal zárta a próbatételt. Az elmúlt napokban kiderült azt is, hogy vízhűtéssel érkezik majd az újdonság. Ami a dizájnt illeti, ha valós a korábban kiszivárgott kép a telefonról, akkor gyökeres változásokra nem kell számítanunk.

forrás: mysmartprice

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.