Egy kereskedő honlapján tűnt fel a OnePlus 7 minden egyes hardverspecifikációja

írta: Robi

Már eddig is elég sokat tudtunk a OnePlus 7-ről, de most egy webáruháznak köszönhetően az érkezőfélben lévő mobil minden egyes hardverspecifikációja kiszivárgott.


A GizTop nevű oldalon bukkant fel a OnePlus 7, és a weblapnak köszönhetően szó szerint szinte mindent megtudtunk a készülékről, annak ellenére is, hogy a bemutatója még azért egy kicsit odébb van. A látottak alapján 6,5 hüvelykes AMOLED megjelenítővel érkezik majd a OnePlus 7, amit azért már eddig is sejthettünk, illetve azt is, hogy Snapdragon 855 lapka lesz majd a mobilban.

Kiderült az is, hogy 48+20+5 megapixeles kamerákat kap majd hátlapjára az eszköz, illetve a “periszkópos” előlapi kamera 16 megapixeles felbontású lesz. A GizTop-on feltüntetett specifikációk szerint 8 vagy 12 GB RAM-al és 128 vagy 256 GB belső tárolóval tudjuk majd beszerezni a OnePlus 7-et. A telefon akkumulátora pedig 4000 mAh-s lesz, amit 44W-os Dash Charge gyorstöltéssel tudunk majd táplálni.

Az operációs rendszer természetesen Android 9 lesz, OxygenOS 9 kezelőfelülettel és úgy tűnik, hogy 569 dollárért tudjuk majd megvásárolni az alapmodellt, de a OnePlus 7 árával kapcsolatban biztosat csak a bemutató után tudunk mondani, ami tavasz végén vagy nyár elején lesz esedékes.

forrás: gsmarena, giztop

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.