Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Black Shark 2

írta: Robi

A Xiaomi Black Shark 2-ről az elmúlt időszakban már elég sokszor hallottunk, a napokban kiderült az is mikor érkezhet a mobil és úgy tűnik hamarabb jön mint gondoltuk.


A Razer-el ellentétben úgy tűnik a Xiaomi-nak nagyon bejött a gamer mobil piac, mivel utóbbi már a harmadik készülékének bemutatására készül. Ezzel ellentétben a Razer-ről azt lehetett hallani, hogy nem fognak bemutatni több ilyen eszközt, mivel nem volt meg az elvárt érdeklődés a telefonjaik iránt. Persze le kell szögeznünk, hogy a Xiaomi ebben a kategóriában (is) nagyon jó áron adja mobiljait, míg a Razer az általa kínált pc perifériákhoz hasonlóan telefonjainál is magas árcédulát használ.

Az első generációs Black Shark után októberben kaptunk egy fél generációs frissítést, a Black Shark Helo-t, de elődjéhez hasonlóan ebben is Snapdragon 845 CPU lapult. Az eddig kiszivárgott információk már több forrásból is megerősítették, hogy a Black Shark 2 az időközben bemutatott Snapdragon 855 lapkával fog érkezni. Méghozzá még ebben a hónapban, március 18-án, legalábbis erről árulkodik egy a napokban a Weibo-n elhelyezett előzetes.

Pár napja az AnTuTu oldalán is felbukkant a Black Shark 2, Blackshark Skywalker kódnéven ahol a 8/128 GB-os változatot tesztelték. Ez a variáns 359.973 ponttal zárta a megmérettetést, de az eddigiek alapján lesz 12 GB RAM-al szerelt Black Shark 2 is, bár ennek tárhely kapacitása egyenlőre még kérdéses. Az biztos, hogy az első körben Kínába érkezik majd a Black Shark 2 és Európában csak pár hónap elteltével lesz majd beszerezhető.

forrás: droidshout

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.