Pazar zoomfotókkal folytatódik a Huawei P30 marketingkampánya

írta: remake

A Huawei P30 és P30 Pro-ról az elmúlt hetekben rengeteget lehetett hallani, ami nem is csoda hiszen a kínai cég új zászlóshajóinak bemutatója már a nyakunkon van.


Március 26-án Párizsban debütál az idei P széria és az elődmodellhez hasonlóan most is kiemelkedő kamerás képességekre számíthatunk. Február végén már láthattuk milyen képeket készít a Huawei P30 Pro 10x-es optikai zoomal, most érkezett egy rakat kedvcsináló fotó, amik szintén a zoomolási készséget hivatottak szemléltetni. A felvételeket a Richard Yu osztotta meg Weibo oldalán, túl sokat nem lehet hozzájuk fűzni, mivel nem tudni, hogy valóban az új csúcsmobilok valamelyikétől származnak – egy kis utólagos szerkesztéssel  – vagy csak egyszerű renderképek.

Március utolsó napjaiban a bemutatóan talán erre is fény derül majd. A Huawei P30 és P30 Pro specifikációit részben már tudjuk. A lapkakészlet mindkét esetben Kirin 980, ami mellé modelltől függően eltérő memóriakiszításra számíthatunk. A legolcsóbb változat feltehetően 6 GB RAM-al és 128 GB tárhellyel fog rendelkezni. Méretbeli eltérés is lesz a kész masina között, a Pro variáns 6,5 hüvelykes két oldal ívelt OLED panelt fog kapni, ezzel szemben a Huawei P30 kijelzője egy 6,1 hüvelykes hagyományos lapos megjelenítő.Ebből adódóan az akkumulátor kapacitása sem fog egyezni. A hátlapon 3-3 kamerát találunk majd, a szóban forgó modulok feltehetően ugyanazok lesznek. Úgy tudni érkezik egy 5G modemmel szerelt Huawei P30 Pro is aminek hátlapján lévő három egység már kiegészül egy ToF kamerával is.

forrás: weibo