Kevesebb RAM-al tér vissza a Huawei Nova 4

írta: Robi

A Huawei első lyukas kijelzős telefonja a Nova 4 egy újabb változatot kapott, ami az eddig 8 GB rendszermemória helyett csak 6 GB-al rendelkezik.


Már a december közepén bemutatott Nova 4-ből is két különböző modellt készült,  az egyik 48 megapixeles Sony IMX586 modullal büszkélkedhetett és van 20 megapixeles főkamerával rendelkező variáns is valamivel olcsóbb áron. A Huawei Nova 4-et most a kínai gyártó (8 helyett) 6 GB RAM-al is piacra dobta és ez a változat is 20 megapixeles főkamerát kapott. Az “újdonságot” 416 dollárért lehet megvásárolni, piros, fekete, fehér és kék színekben.

Mást nem változtattak a Huawei Nova 4-en, tehát továbbra is 6,4 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS LCD kijelzőt tapicskolhatunk. Illetve a Huawei P20 Pro-ban is megtalálható Kirin 970 lapka gondoskodik a számítások elvégzéséről. Az akkumulátor kapacitása pedig 3750 mAh-s. A dizájn is változatlan, az ujjlenyomat olvasó maradt a hátlapon. Az első 800 ember, aki megrendeli az új Huawei Nova 4-et ajándékot is kap telefon mellé.

forrás: gizmochina

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.