Már regisztrálhatunk a Black Shark 2-re

írta: Robi

Ugyan telefon még nincs, de már előregisztrálhat az aki szeretne magának egy Black Shark 2 gamer mobilt 9999 jüanos áron.


A Xiaomi Black Shark 2 március 18-án fog bemutatkozni, de ettől függetlenül már most leadhatja regisztrációját az aki megvásárolná a készüléket. Egyenlőre a cég kínai oldalán lehet csak regisztrálni, valószínűleg a nemzetközi változatra most is várnunk kell. Az már borítékolható, hogy Snapdragon 855 rendszerchippel tudjuk majd beszerezni a Black Shark 2-t és ha minden igaz akkor 12 GB RAM-al szerelt variáns is lesz.

A mostani 9999 jüanos Black Shark 2 ár azért elég magas, amit a Xiaomi-tól nem igazán szoktunk meg, ez ugyanis átszámítva 400 ezer forintnál is többet jelent. Az előző generációt pedig már 145.000 forintért is megkaphattuk annak idején. Így jogos a kérdés, hogy mégis miben tud majd többet az erősebb processzoron és a több memórián kívül a Black Shark 2. A Xiaomi vezérigazgatója ugyan jelezte, hogy áremelésre számíthatunk, de arról volt szó nem lesz ilyen drasztikus.

forrás: gizmochina