Ilyen lesz a Sunrise Red Huawei P30 Pro

írta: Robi

Már csak kilenc napunk van a Huawei P30 és P30 Pro bemutatójáig, így nem meglepő, hogy egyre több információ és kép szivárog ki a kínai cég hamarosan érkező csúcsmobiljairól. Ezúttal egy új színben tűnt fel a Huawei P30 Pro, ami a Sunrise Red fantázianevet kapta.


A korábban látott képek alapján egyértelművé vált, hogy a Huawei marad a színátmenetes hátlapnál, ilyen lesz a Sunrise Red Huawei P30 Pro is, ami a vöröstől egészen a sárgáig terjedő enyhe színátmenettel fog rendelkezni. A most napvilágot látott fotóknak köszönhetően megtudtuk azt is, hogy a P30 Pro a P30-al ellentétben nem fog 3,5 mm-es jack csatlakozót kapni.

A Sunrise Red-en kívül Black, Twilight és Auróra színekben is beszerezhető lesz a Huawei P30 Pro, de nincs kizárva, hogy ezeken kívül még más színben is beszerezhetjük. Az már biztos, hogy Kirin 980 lapkával jönnek a P30 széria csúcsmodelljei. A dizájn terén is lesznek változások, mivel a notch jóval kisebb lesz a P20 Pro-hoz képest és a kamerák is egy “szigeten” fognak elhelyezkedni, tehát nem lesz különálló modul. A Huawei P30 Pro március 26-án fog bemutatkozni egy Párizsban megtartott rendezvény keretein belül, de biztos vagyok benne, hogy addig még nagyon sokat fogunk hallani róla.

forrás: winfuture