Ennyi idő alatt tölt le 10 GB adatot a Galaxy S10 5G

Ugyan a Galaxy S10 5G még nem jelent meg, de egyes országokban már tesztelik a mobilt és most az is kiderült, hogy mit tud 5G hálózaton az eszköz.


A februárban bemutatkozó Samsung Galaxy S10 5G a dél-koreai cég első 5G kapcsolatra is alkalmas telefonja lesz, a technológia még csak néhány országban adott, de már itthon is dolgoznak rajta. A dél-koreai SK Telecom is bőszen teszteli saját 5G hálózatát Galaxy S10 5G mobilokkal. Egy sajtóközleményből kiderült, hogy a készülékkel a kísérlet során 2,6 Gbps letöltési sebességet mértek, 10 GB adat letöltéséhez pedig mindössze 10 másodperc kellett.

A vállalat célja, hogy tovább növeljék ezt a sebességet is és ők kínálják a leggyorsabb kapcsolatot a dél-koreai piacon. Kiderül továbbá az is, hogy Szöul központjában egy különleges élményzónát fognak kialakítani, ahol a felhasználók megtapasztalhatják az 5G nyújtotta előnyöket. A Galaxy S10 5G várhatóan tavasz végén fog felkerülni a boltok polcaira, de még nem tudni, hogy milyen árcédulát kap majd a mobil.

forrás: gsmarena