Kategóriájához képest elég olcsó lehet a Xiaomi hajlítható mobilja

A Samsung és a Huawei már februárban bemutatta hajlítható telefonját, de meg kell hagyni elég borsos áron érkeztek. Hasonló eszközön dolgozik a Xiaomi is, ami a másik két modellhez képest viszonylag jó árcédulát kaphat.


Már korábban is tudtuk, hogy annak aki hajlítható telefon szeretne, meg kell majd fizetnie az árát. Mivel a technológia még nagyon az elején jár, drága az előállítás, ezért is lehetséges az, hogy a Galaxy Fold 1980 dollárba, a Huawei Mate X pedig 2600 dollárba kerüljön. Persze nem csak a Huawei és a Samsung van jelen a mobilos szekcióban, ezért lassan számíthatunk más hasonló telefonok érkezésére is. Az Oppo is készül egy Mate X-hez hasonló hajlítható mobillal, de a Xiaomi is tervezi, hogy előáll hasonlóval. Utóbbiról egyébként már egy videót is láthattunk és úgy néz ki, hogy két helyen is hajlítható lesz. 

Az iGyaan információi szerint a Xiaomi hajlítható mobilja, amit jelenleg Mi Fold-nak és Mi Flex-nek is neveznek 999 dolláros áron debütálhat még április és június között. Természetesen kínai gyártó révén, elsőként Kínában lesz majd beszerezhető az újdonság és a többi piacra csak később érkezik. Az iGyann jelentése arra is kitér, hogy a Mi Fold / Mi Flex a Visionox Technology OLED kijelzőjét fogja megkapni. 

Tehát a Xiaomi hajlítható mobilja, nagyon jó áron debütálhat a konkurenciához képest, remélhetőleg ennek nem a minőség látja majd kárát.

forrás: igyaan