Nem tanult korábbi hibájából az Apple

Miután az iPad Pro megbukott JerryRigEverything tesztjén gondoltuk volna az Apple nem követi el még egyszer ugyanazt a hibát, és kiemelten figyelni fognak mostantól az anyaghasználatra. Úgy tűnik ismét csalódnunk kellett a cupertinói cégben. 


Március közepén bemutatkozott az új iPad Mini és iPad Air, közülük a kisebb modellt vetette alá a szokásos teszteknek Zack Nelson, a JerryRigEverything YouTube csatorna tulaja. A karcokat elég jól bírja a kijelzőt védő üveg, ugyanez a fémből készült hátlapról már nem mondható el, ami nem meglepő így mindenképp ajánlott egy tokot beszerezni a készülékre.

Sajnos az iPad Pro 2018-hoz hasonlóan az új iPad Minit is szinte minimális erőkifejtéssel meg lehet hajlítani. Jó hír talán, hogy a megjelenítő nem törik be olyan könnyen és még meghajolva is lehet használni. Az iPad Mini egyébként külsőben semmit sem változott az előző generációhoz képest, a RAM méretét viszont növelték és a rendszerchipet is lecserélték a bivalyerős A12 Bionic-re. A WiFi-s verzió 154 ezertől indul, a Cellularos 64 GB-os variáns pedig 200 ezer forint környékén kapható.