iPhone XE néven jöhet az iPhone SE folytatása

Az iPhone SE volt az Apple első olyan telefonja melynél egy külsőleg régebbi modellre hasonlító eszköz egy új belsőt kapott, a telefon elég népszerű volt és most (megint) úgy tűnik, hogy jöhet a folytatás.


Az elmúlt időszakban nem éppen úgy szalad a szekér Cupertinoban ahogy azt az Apple szeretné. Mint arról mi is beszámoltunk, a Kínában eléggé borús a cég helyzete mivel nem igazán tudják felvenni a versenyt a helyi konkurenciával. A fentiek miatt már kénytelenek voltak csökkenteni árakat is, de ez sem lendítette fel a piacot.

A korábban kiszivárgott pletykáknak köszönhetően most egy újabb szóbeszéd ütötte fel a fejét. Már hallhattunk róla, hogy egy 5,42 hüvelykes iPhone mobilra is számíthatunk a közeljövőben, amit most össze is kötöttek azzal, hogy talán ez lesz a hőn áhított SE folytatása. Az iPhone SE egyébként egy nagyon népszerű készülék volt a világ számos országában és ha az Apple ismét bemutatna egy hasonló telefont, akkor talán még az eladásokat is tudnák növelni.

Azt érdemes azért megjegyezni, hogy az elmúlt években már több alkalommal is hallottunk az iPhone SE 2-ről, de nem igazán lett belőle semmi. Forrásunk a kínai QQ NEWS szerint 600 dollártól kezdődhet az SE 2 ára, ami akár iPhone XE néven is érkezhet. Meglátjuk mi valósul meg a dologból.

forrás: qq news

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.