(Fél)hivatalosan megszüntette a Samsung a Galaxy J szériát

Az elmúlt időszakban már lehetett hallani róla, most pedig úgy tűnik meg is valósul az a pletyka mely szerint a dél-koreai cég megszünteti egyik termékcsaládját.


A Samsung Malaysia oldalán tűnt fel először egy videó, ami egyértelműen arra utal, hogy a Samsung leállította a Galaxy J sorozatot. Ugyan ezt az információt közleményben még nem erősítették meg, de a képkockák alapján szinte biztosra vehetjük, hogy nem fog érkezni több készülék ebbe a termékcsaládba. Egy árulkodó jel lehet a videó címe – Galaxy J is now Galaxy A, ez pedig el is hangzik a több mint egy perces animációban.

Nem ért hidegzuhanyként minket a Samsung lépése, mivel már korábban is lehetett hallani róla, hogy a Galaxy M széria bevezetése után a J megszűnhet. Ami a fent látottak alapján nem is egészében szűnik meg, csak átalakul Galaxy A termékcsaláddá, ami az elmúlt időszakban is bőségesen gyarapodott a Galaxy A70, A50, A30, A20 és A10 telefonokkal tehát lesz miből választanunk. Illetve ne felejtsük el azt sem, hogy holnap még három Galaxy A modellt mutat majd be a Samsung.Ez persze nem jelenti azt, hogy egyik napról a másikra csak úgy elkaszálták a Galaxy J mobilokat, mivel a frissítések folyamatosan érkeznek, jó példa erre a tegnap befutó Galaxy J8 Android Pie frissítés.

forrás: phonearena, youtube

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.