Gyorstöltéssel és kisebb kijelzővel debütált a Galaxy A20e

Már nem csak a Galaxy S10 szériában találunk “e” modellt, ugyanis az elmúlt hetekben bemutatott Galaxy A20 is kapott egy Galaxy A20e variánst, ami elődjéhez képest kisebb kijelzővel, de szintén 15W-os gyorstöltéssel érkezett.


A márciusban bemutatott Galaxy A20 után a tegnapi napon bemutatkozott a Galaxy A20e is, a készülék a 6,4 hüvelykes Super AMOLED panel helyett egy kisebb 5,8 hüvelykes 720 x 1560 felbontású LCD panelt kapott. Az Infinity V kijelző viszont megmaradt a 8 megapixeles kamerával. A hátlapon is ugyan azokat a kameramodulokat birtokolja a Galaxy A20e mint nagyobb testvére, tehát egy 13 megapixeles f/1.9-es rekeszértékű főkamera és egy 5 megapixeles ultra széles látószögű kamera áll rendelkezésünkre.

A processzor szintén nem változott, a számítások elvégzéséért továbbra is egy Exynos 7884 felel. A Galaxy A20e memóriából is annyit kapott mint a Galaxy A20, vagyis 3 GB RAM és 32 GB-os bővíthető belső tárolót tudhat magáénak. Az akkumulátor kapacitását azért már egy kicsit lentebb szabta a gyártó, ebből 3000 milliamperórásat kapott az eszköz, ami azt jelenti, hogy 1000 mAh-val kevesebb mint az A20 esetében, de a 15W-os gyorstöltés nem maradt el. A Galaxy A20e ára egyenlőre még ismeretlen, mint ahogy az is, hogy mikortól lesz elérhető. Az biztos, hogy a közeljövőben fekete és fehér színben tudjuk majd megvásárolni, de (csak) Android Go rendszerrel.

forrás: samsung

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.