Három változatban érkezhet a OnePlus 7

A OnePlus eddig évente kettő telefont dobott piacra, az alapmodell az év második felében kapott egy T variánst, ami leginkább dizájnbeli változásokat szokott hozni, de azért a hardveren is szoktak csiszolni picit. Egy indiai forrás szerint a OnePlus 7-ből idén három változat érkezésére lehet számítani, ezek a OnePlus 7, OnePlus 7 Pro és OnePlus 7 Pro 5G neveket fogják kapni


A napokban láthattunk is két képet, amin állítólag a OnePlus 7 Pro pózolt, a kémfotó alapján a OnePlus 6T-nél lévő apró szenzorszigetnek búcsút inthetünk, az előlapi kamera periszkópos kialakítást kap és a házból fog előugrani, hasonlóan mint a Vivo Nex-nél. Ha minden igaz a 6,67 hüvelykes kijelzővel szerelt Pro variáns három darab hátlapi kamerával (48MP + 16MP + 8MP) fog rendelkezni, erről a masináról már több renderkép is készült.

Mindhárom esetben Snapdragon 855 kerül a motorháztető alá, memória tekintetében pedig – a OnePlus szokásaihoz híven – biztosan elég széles lesz a választék. A forrás úgy tudja az 5G modemmel ellátott modell külsőben nagyon fog hasonlítani a OnePlus 6T-re marad a vízcsepp alakú szenzorsziget és (érdekes módon) a dupla kamera, viszont itt a LED vaku nem a két modul alá, hanem közé kerül.

A sima OnePlus 7-el kapcsolatban még elég sok a homályos részlet, valószínűleg ez a készülék is kettő kamerával fog rendelkezni és külsőben nagyon hasonlít majd az elődjére. Méretbeli eltérések lehetnek a három eszköz között, de biztosat majd csak a bemutató után tudunk mondani. A gyártó még nem árulta el pontosan mikor debütálnak majd az újdonságok, de a rengeteg infóból arra lehet következtetni, hogy rövid időn belül sort kerítenek a dologra. A fenti infók nem hivatalos forrásból származnak így érdemes pletyka szinten kezelni őket.