Egy kamerából hozná ki a maximumot a Lenovo

A Lenovo alelnöke újabb infót árult el a hamarosan bemutatkozó Z6 Pro-ról. Az már korábban kiderült, hogy Snapdragon 855-el debütál majd a masina, aminek a hírek szerint csupán egyetlen hatlapi kamerája lesz.


Ebből a modulból a tervek szerint a maximumot hozza majd ki a gyártó és olyan funkciókat is kapni fog amikkel eddig még nem találkoztunk. A cég alelnöke által megosztott korábbi posztban és a mostani videón is csak egy kamerára utalnak, mondjuk a Lenovo-ról jó tudni, hogy mostanában elég sűrűn félrevezetik a népet. A Hyper Video-t a Mobil Világkongresszuson úgy állította be mint valami egetverő újítást, ennek ellenére még mindig nem tudjuk pontosan mit is takar majd ez a megnevezés. Ráadásul az említett Hyper Video mellé kapunk még egy Super Night View és Super Steady Shot módot, hogy még kacifántosabb legyen a dolog.

A Lenovo Z6 Pro állítólag 100 megapixeles képek előállítására is képes lesz. A dizájnról sokat még nem tudunk, de úgy tűnik egy elég vagány piros árnyalatban is forgalomba kerül majd a mobil. Ebből adódóan az előlapi kamera kialakítása is rejtély nincs kizárva, hogy szenzorsziget nem lesz a kijelzőn viszont a megjelenítőbe épített biometrikus azonosító szerintem borítékolható. A Lenovo Z6 Pro bemutatója a vállalat alelnökének posztja szerint április 23-án várható.

FORRÁSweibo
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.