Hajlítható mobil helyett TV-n dolgozik a OnePlus

Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója Milánóba utazott, ahol az Európai Formatervezési Intézet diákjaival beszélgetett és egy érdekes információt is elárult nekik egy jövőbeli OnePlus eszközt illetően.


Ha igazak a pletykák akkor a OnePlus hamarosan három készülékkel is előállhat, de úgy tűnik a vállalat még nem tervez a közeljövőben hajlítható mobilt piacra dobni. Pete Lau szerint a hajlítható telefonok még nem állnak készen a jelen kornak és ezt nem csak az áruk miatt gondolja, hanem azért is mivel alapvetően semmi mást nem tudnak mint a jelenlegi telefonok. Megtudtuk, hogy ehelyett a cég egy másik területen kíván terjeszkedni, ami nem más televízió ipar. Pete Lau nem sokat árult el a készülőfélben lévő televízióról, csak annyit mondott, a mesterséges intelligencia már adott ahhoz, hogy egy intelligens TV-t előállítsanak, egyébként szerinte a távirányítók is elavultak, vagyis ezen a téren is lehetne fejlődni.

A OnePlus egyébként már az autóiparba is szeretne belépni, persze egy egész autó előállítása elég bonyolult lenne, így csak a hozzájuk tartozó elektronikával foglalkoznának, illetve irodai termékeket is szeretnének létrehozni. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezne az első OnePlus logóval ellátott televízió, de az autós és irodai modulokat a következő évre tervezik.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.