Két Honor mobilra érkezik a Magic UI 2.1 és a GPU Turbo 3.0

Korábbi ígéretéhez híven a Honor megerősítette, hogy már úton van a Magic UI 2.1 és a GPU Turbo 3.0 két mobilra, melyek név szerint a Honor V20 és a Honor Magic 2.


A Honor mobile weibo oldalán erősítette meg, hogy április végén a Honor V20 (View 20) és Honor Magic 2 is megkapja a Magic UI 2.1 kezelőfelületet mellyel együtt már a GPU Turbo 3.0 is elérhető lesz. Az új felület mellett az AI ébresztés, AI videószerkesztés és AR mérőeszköz is rendelkezésére áll a felhasználóknak. Láthatóan a Huawei tényleg keményen dolgozik azon, hogy a megígért szoftverfrissítés mihamarabb eljusson a kuncsaftokhoz.

A GPU Turbo 3.0-ás verziójának köszönhetően pedig még nagyobb grafikus teljesítményt kapunk, mindezek mellett pedig tovább csiszolgatták az energiafelhasználást, így még tovább bírja majd az akkumulátor játék közben. A frissítés elsőként Kínába fog érkezni, ha minden jól megy ott már hónap jöhet az értesítést a szoftverfrissítést illetően, az ezt követő hetekben pedig a többi országban is elérhető lesz a Magic UI 2.1 és GPU Turbo 3.0 a Honor V20 (View 20) és Honor Magic 2 telefonokra.