Tokok már vannak a Galaxy A80-hoz

Gondolnánk a különleges szétcsúsztatható ház miatt nem olyan egyszerű tokot készíteni a Galaxy A80-ra. Persze a telefonkiegészítőket gyártó cégek ezt is megoldják, íme néhány közülük.


Mondjuk a Galaxy Fold után már nem lehetetlen a feladat, a Samsung hajlítható mobilja esetében akár 120 dollárt is elkérnek majd egy gyári tokért. Szerencsére az A széria legújabb tagjánál már nem kell majd olyan mélyen a zsebünkbe nyúlni.

Az Olixar weboldalára már felkerült néhány lehetséges variáció, ezek az olcsóbb modellek a gyáriak valószínűleg drágábbak lesznek. A bőrből készültekért picit több mint 6 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek, de azok a kijelzőt is fedik, így talán nem a legoptimálisabb választásnak tűnnek. Lesznek viszont egész olcsó hagyományos szilikon tokok is.

A fentiek közül egyik sem túl nagy durranás, mire forgalomba kerül a Galaxy A80 biztos nagyobb lesz a választék. Nálunk május végétől lehet majd vásárolni a mobilt viszonylag magas 225 ezer forintos áron. Ha többet szeretnél megtudni az A80-ról olvasd el korábbi cikkünket.