Egy kis matekkal kiszámolhatjuk a Honor 20 debütálásának időpontját

Már várható volt, hogy a Huawei P30 csúcsmobilok bemutatása után a Honor választéka is bővülni fog, ha minden igaz most is több készülékkel startol majd el a Honor 20 sorozat, a bemutató időpontját pedig egy kis matekfeladványként adta meg a gyártó.


Érdekes meghívót küldött ki a Honor a Honor 20 sorozat bemutatójára. A kép alapján a helyszínt nem nehéz kitalálni, mivel valószínűleg rögtön mindenkinek beugorhat a Tower Bridge-ről, hogy Londonról van szó. A pontos dátum azért már nem ilyen egyszerű, mivel ezt egy kis feladványként adta meg a gyártó, a 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4 számokat összeadva, kivonva és szorozva 521-et kapunk, ami valójában május 21-et jelent. Tehát ezen a napon ismerkedhetünk meg a Honor 20 szériával és a bemutató globális lesz, vagyis ezúttal nem Kínában fogják bemutatni elsőként.

A meghívó jobb felső sarkában láthatjuk, hogy Honor 20 szériáról van szó, így egyértelmű, hogy több mobilról is lerántják a leplet, talán a 4-es számnak is köze van hozzá. Az alap Honor 20 mellé biztosan kapunk Lite változatot is, de már egy Honor 20 Pro nevű eszközről is pletykáltak, illetve nem kizárt egy 5G képes Honor mobil sem, így már rögtön négynél tartanánk. Az elkövetkezendő hetek vízválasztók lehetnek, mivel ekkor szerzik be a megjelenéshez szükséges tanúsítványokat a telefonok, így biztosan fogunk még hallani róluk.