Avengers Limited Edition Oppo F11 Pro is jön a Bosszúállók: Végjáték mellé

A múlt hónapban bemutatott Oppo F11 Pro április 24-én egy limitált szériás változatot kap, amit a hamarosan a mozikba kerülő Bosszúállók utolsó epizódja a Végjáték renoméjára dob piacra a gyártó Marvel’s Avengers Limited Edition Oppo F11 Pro néven.


A Marvel-el együttműködve a hónap végén egy már ismerős, de dizájnban új eszközzel gyarapodik az Oppo választéka. Az Avengers Limited Edition Oppo F11 Pro különleges világoskék hátlapot kap, melyen piros színnel az Avengers szó első betűje látható, illetve a kettő darab hátlapi kamera felett is elhelyeztek egy Bosszúállók logót. Egyenlőre nem tudni, hogy a témákon és az új dizájnon kívül már egyebet kapunk-e a készülékhez.

Az biztos, hogy a hardverspecifikációk terén egyébként nem lesz semmi változás. Tehát 6,5 hüvelykes Full HD+ felbontású megjelenítővel, 16 megapixeles előlapi kamerával érkezik a korlátozott példányszámú variáns. A hátlapján 48+5 megapixeles modulok lesznek, az akkumulátor pedig 4000 mAh-s lesz és 20W-os györstöltéssel tudjuk táplálni. A rendszerchip is ugyanaz mint az alap Oppo F11 Pro-ban, vagyis Helio P70 gondoskodik a számítások elvégzéséről, a memóriakiosztás pedig 6/128 GB-os lesz.

Korábban már lehetett hallani arról, hogy a Redmi is hasonló Avengers telefon kiadására készül, azóta viszont semmi új infót nem jött arról az eszközről.