Már félig hivatalos a OnePlus 7 Pro és egy állítólagos megjelenési dátumot is kaptunk hozzá

Az elődmodellhez hasonlóan a sokak által várt OnePlus 7 és OnePlus 7 Pro is májusban debütálhat, legalábbis erről árulkodik egy mostanában közzétett Twitter bejegyzés.


Az elmúlt napokban már láthattunk egy kép részletet, ami alapján már elmondhatjuk, részben megerősítést nyert, hogy érkezik Pro variáns is a OnePlus 7-ből. Ami a pletykák szerint a cég első 5G kapcsolatra képes mobilja lesz. Azt már biztosra vehetjük, hogy Snapdragon 855 lapkával érkezik majd mindkét eszköz, és ha minden igaz a OnePlus 7 Pro kijelzőjének szélei íveltek lesznek.

Egy Twitter felhasználó, Ishan Agarwal szerint a OnePlus május 14-re tervezi az újdonságok bemutatását. Azt egyenlőre nem tudni, hogy a (16 éves) fiatalember honnan szerezte ezt az infót, így nem mernénk rá mérget venni, hogy valóban május 14-e lesz a valós időpont, de véleményem szerint hamarosan tiszta vizet önthetünk a pohárba.

Frissítve: A OnePlus alapítója Pete Lau közzétett egy bejegyzét Twitteren, melyben megemlíti, hogy szerdán egy posztban újabb információkat fogunk megtudni egy újabb készülékról. Talán aznap megerősíti a OnePlus 7 modellek bemutatójának időpontját is. Hamarosan kiderül.

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.