Ezekkel a mobilokkal ismerkedhetünk meg az elkövetkezendő hetekben

Ugyan januárban a CES-en és februárban az MWC-n sok telefonról lerántották a leplet, de ettől függetlenül az elkövetkezendő hetekben is érkeznek újabb készülékek, összegyűjtöttük, hogy melyikek is lesznek ezek.


A jövő héten a Xiaomi-tól “különvált” Redmi egyik készülékének debütálása számíthatunk. Az érkezőfélben lévő eszköz állítólag a Redmi Y3 nevet kapja és 32 megapixeles Super Selfie kamerával fog rendelkezni, azt egyenlőre nem tudjuk, hogy ez mit is jelent. A pletykák szerint Snapdragon lapka lesz a Redmi Y3-ban és két napos üzemidőt is kipréselhetünk belőle.

Május 7-én a Google féle I/O konferencián két középkategóriás telefon bejelentésével kalkulálhatunk. A Pixel 3a és Pixel 3a XL nevű modellek a 3-as széria többi tagjától eltérően kedvezőbb áron, de gyengébb hardverekkel érkezhetnek és valamilyen úton módon közük lesz a hamarosan mozikba kerülő Bosszúállók filmhez.

Ugyan hivatalos megerősítést még nem kaptunk róla, de állítólag a OnePlus 7 és az 5G képes OnePlus 7 Pro bemutatója május 14-re várható. Tavaly a OnePlus 6 is májusban jelent meg, így elég nagy rá az esély, hogy az új generáció is ekkor érkezik, valószínűleg még a hónapban letisztázódik a pontos időpont.

Az ASUS május 16-ra tervezi a ZenFone 6 leleplezését, a készülékkel kapcsolatban még nincs túl sok információnk, de a lenti kép alapján az előlapon semmiféle szenzorsziget, vagy bevágás nem lesz. Vélhetően a mostanában divatos periszkópos szenzorral oldja majd meg az előlapi modult a gyártó és minden bizonnyal csúcshardvereket fog kapni.

Május 21-én a Honor 20 szériával ismerkedhetünk majd meg Londonban. Ezúttal több változat bemutatására is készül a gyártó. Ha minden igaz, akkor a Honor 20 Lite, Honor 20 és Honor 20 Pro-t ismerhetjük majd meg, de pletykának egy negyedik variánsról is.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.