Renderképen pózol a fehér Honor 20 Pro

A legújabb Honor csúcsmobilok bemutatójáig már egy hónapunk sincs hátra, mint az már korábban kiderült május 21-én rántják le a leplet a Honor 20 szériáról, ezek egyike a Honor 20 Pro lesz, melyről a napokban egy újabb kép szivárgott ki.


A múlt héten már láthattuk egy fotót a Honor 20 Pro Teal színre keresztelt variánsáról, most pedig a készülék fehér színű változata bukkant fel egy kép erééig. Egyenlőre hivatalos megerősítést senkitől sem kaptunk, hogy a kiszivárgott képeken valóban a Honor csúcsmobiljai szerepelnek, mint ahogy az előlap dizájnját sem fedte fel egy fotó sem. Láthatóan a fehér színű modell is színátmenetes hátlapot fog kapni, és a kamerák a múltkor látottakhoz hasonlóan helyezkednek el.

Első ránézésre a Huawei P30 Pro juthat róla, eszünkbe, de ha jobban megnézzük a képet, akkor látható, hogy mind a négy kamera egy kameraszigetben kapott helyet, ezzel ellentétben a P30 Pro-nál, az egyik modul (külön a többitől) a vaku alá került. Ez utóbbi egyébként a Honor 20 Pro-nál a kamerasziget mellett, de már alul található. A hardverspecifikációk terén borítékolható a Kirin 980 lapka, ami pedig a memóriát illeti, 6/128, 8/128/, 8/256 GB-os változatokról szólnak a hírek.

Melyek ha igazak, akkor 6,1 hüvelykes OLED kijelzővel és 22,5W-al tölthető 3650 milliamperórás akkumulátorral fog érkezni a Honor 20 Pro. Az előlapján 32 megapixeles kamerát találunk majd, hátlapján pedig 48+20+8 megapixeles modulok lesznek. Természetesen csúcsmobilhoz illően a Gaming+, Link Turbo és CPU & GPU Turbo-val fog érkezni a Honor 20 Pro. A fentieken és a Honor 20 Lite kínai változatán kívül a termékcsalád többi tagjáról képen nem igazán láttunk, de az elkövetkezendő hetekben ez biztosan meg fog változni.