Fotókon pózol a Honor 20 Pro és doboza

Május 21-én Londonban fog bemutatkozni a Honor 20 széria, mint azt már tudjuk több készülékre is számíthatunk, melyek közül az egyik a Honor 20 Pro lesz, ami most két fényképen is feltűnt.


Annak ellenére, hogy a Honor 20 Pro-ról már több renderkép is kiszivárgott, ezeken csak a mobil hátlapját láthattuk. Elsőnek egy zöld, majd pár napra rá a fehér Honor 20 Pro bukkant fel, majd a fekete és egy színátmenetes zöldes lilás variáns is. A képeket megtekintve látható, hogy a készülék hátlapjára négy kamerát fog kapni, melyek ha minden igaz a Huawei P30 Pro-hoz hasonló tudást birtokolnak, csak éppen az elrendezés lesz más. Ma a Digital Trends megbízható forrásokra hivatkozva megosztott két képet, melyeken már a Honor 20 Pro előlapja látható.

A fotók alapján rögtön feltűnhet a bal oldalt elhelyezett kameralyuk, tehát a friss képeknek köszönhetően már ezt is tudjuk a Honor 20 Pro-ról. Az előlapi kamera a bal felső sarokban kap majd helyet és a széleken lévő kávák is egész vékonyak lesznek, az alsó kivételével. Valószínűleg a Honor 20 is hasonló dizájnt fog kapni, csak kisebb kijelzővel, ami a pletykák szerint 6,1 hüvelykes lesz, a Pro változat pedig egy picit nagyobb, 6,5 hüvelykes megjelenítőt fog kapni.

Az már biztosra vehető, hogy a Honor 20 és Honor 20 Pro Kirin 980 lapkával fog érkezni. A két modell mellett még megismerkedhetünk a Honor 20 Lite-al is, melynek kínai változatát már korábban bemutatták Honor 20i néven. Az előző évek tapasztalatai alapján a Honor 20i és Lite variáns között dizájnban és specifikációkban nem lesz különbség.

A Honor egyébként a 20-as széria bemutatójának dátumát egy kis fejtörővel adta meg, melyben sok a négyes szám, így az sem kizárható, hogy négy telefont fognak bemutatni. Ha ez valóban így is lenne akkor a negyedik eszköz valószínűleg egy 5G képes Honor 20 Pro lehet.

FORRÁSdigitaltrends
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.