Ennél egyszerűbben nem lehet OnePlus 7 Pro-t nyerni

Ahogy közeledünk a május 14-én esedékes OnePlus 7 széria bemutatójához egyre több új információ lát napvilágot a készülékekről, illetve most egy új promóciós kampány keretein belül egyszerű feladvány kitöltésével még egy OnePlus 7 Pro-t is lehet nyerni.


A OnePlus 7/7 Pro hardverspecifikációt már egy ideje tudjuk, de Pete Lau azért tud még meglepetésekkel szolgálni a két eszközt illetően, elég csak a HDR10+ támogatású megjelenítőre gondolni. Persze ettől függetlenül biztosan tartogatnak még valamint a bemutatóra is. A The Indian Express és az Amazon jóvoltából most egy egyszerű négypontos kérdéssor kitöltésével értékes OnePlus ajándékokat tudunk nyerni, sőt egy szerencsés felhasználó még egy OnePlus 7 Pro-ra is szert tehet.

Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a OnePlus India Twitter és Instagram oldalán található bejegyzés alá megválaszoljuk azokat a kérdéseket, hogy milyen processzor, hány megapixeles főkamera, mekkora akkumulátor és mennyi (maximális) RAM lesz a OnePlus 7 Pro-ban. Sajnos a szabályok alapján csak indiai állampolgárok vehetnek részt a játékban, ami május 8-án 23 óra 59 perckor ér véget. Ezt követően a OnePlus fórumán fogják nyilvánosságra hozni a nyertesek neveit.

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.