Kiderült milyen kamerák lesznek a Honor 20-ban és Honor 20 Pro-ban

A május 21-én bemutatkozó Honor 20 szériáról már nem kevés információt tudunk, de azért vannak még ködös részletek, ilyen például a telefonok hátlapján elhelyezkedő kamerák tudása, melyhez most kaptunk egy kis ismertetőt.


A slashleaks oldalán bukkant fel egy promóciós kép melyen a forrás szerint a Honor 20 hátlapi kamerái és azok funkciói láthatók. Ez alapján a főkamera egy 48 megapixeles Sony IMX 586 lesz f/1.8-as rekeszértékkel, ami a 4-In-Light funkcióval készített 12 megapixeles képeket 48 megapixelessé is képes lesz átalakítani. Felette egy 16 megapixeles szuper széles 117 fokos látószögű f/2.2 blendével ellátott kamera fog elhelyezkedni. A fentieken kívül a kameraszigeten belül lesz még egy 2 megapixeles f/2.4-es mélységérzékelős szenzor is, a negyedik pedig egy 2 megapixeles makró érzékelő lesz.

Tehát ha minden igaz a Honor 20 Pro-hoz hasonlóan a Honor 20 is négy kamerát fog kapni, de nem teljesen ugyan azok lesznek mint amit a Honor 20 Pro kamerái. A Pro változatban is ugyan azt a 48 megapixeles Sony IMX 586 szenzort találjuk, de ennek rekeszértéke f/1.4-es lesz és négytengelyes OIS képstabilizátor is lesz benne. Az ultra széles látószögű lencsén nem változtatott a gyártó a Honor 20 Pro esetében, tehát maradt a 16 megapixeles 117 fokos f/2.2 rekeszértékű szenzor.

A mélységérzékelős kamerát viszont már 8 megapixeles telefotóra cserélték, ezt egyébként 3x optikai zoomra képes és itt is adott az OIS képstabilizátor f/2.4-es blendével. A negyedik kamera maradt ugyan az mint amit a Honor 20-ban találunk, vagyis az f/2.4-es 2 megapixeles makrofotó modul.

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.