Promóciós videót kapott a Honor 20 széria

Már két hetünk sincs a Honor 20, Honor 20 Pro és a Honor 20 Lite bemutatójáig, melyekhez most érkezett egy rövid promóciós videó amit a vállalat Youtube csatornájára a tegnapi napon töltöttek fel.


Az elmúlt hetekben már többször hallottunk a Honor 20 szériáról, azt biztosra vehetjük, hogy a Honor 20, Honor 20 Pro és a Honor 20 Lite készülékekkel ismerkedhetünk meg május 21-én, de az sincs kizárva, hogy mindezek mellett egy negyedik telefon is debütálni fog, ami talán a Honor 20 Pro 5G változata lehet. A Honor 20 Pro-ról már rengeteg képek láthattunk, de ezek között azért voltak ellentmondások. Azt szinte már biztosra vehetjük, hogy a Pro variáns szelfikamerája egy kameralyukban kap majd helyet, illetve már azt is tudjuk, hogy a hátlapon milyen kameramodulok lesznek a Honor 20-ban és a Honor 20 Pro-ban.

Most egy promóciós videó is érkezett a Honor 20 szériához, sejthető volt, hogy 18 másodpercbe nem fog sok beleférni. A képkockákon egyébként a Honor 20 termékcsalád egyetlen tagját sem látjuk.

Az már borítékolható, hogy a (Lite változat kivételével) hét nanométeres Kirin 980 lapkát kapják majd az újdonságok. Ha pedig minden igaz, akkor a Honor 20 is négy kamerával fog rendelkezni hátlapján, ami egész jó hír. Mint már fentebb is említettem a bemutatóra május 21-én kerül sor, az eseményt Párizsban fogják megtartani, de addig még biztosan sokat fogunk hallani a Honor 20 sorozatról.

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.