Villámgyorsak 5G hálózaton a 8K videók a Xiaomi Mi Mix 3 5G-vel

Az 5G technológia egyes országokban már adott, de itthon azért még várnunk kell az érkezéséig, az biztos, hogy a hálózat villámgyors lesz, melyhez most egy eléggé inspiráló videót is kaptunk melyen a Xiaomi Mi Mix 3 5G villantja meg tudását.


Wang Xiang VP a Xiaomi egyik vezetője tegnap közzétett egy videót Twitter csatornáján. A képkockákon a Xiaomi Mi Mix 3 5G látható, amint azon egy 360 fokos 8K felbontású videót játszanak le 5G hálózaton keresztül. Látható, hogy szupergyors a hálózat, ez főképp akkor mutatkozik meg mikor beletekernek a videóba és az szinte villám gyorsan már folytatódik is az adott résztől.

A Xiaomi Mi Mix 3 5G egyébként idén februárban mutatkozott be, a 6,39 hüvelykes Full HD+ felbontású mobil Snapdragon 855 lapkával érkezett. A készülék előlapján egyébként egy mechanizmusnak köszönhetően nincs előlapi kamera, így a kijelző még nagyobb teret kapott, a szelfikamerát pedig a hátlap felcsúsztatásával tudjuk elővarázsolni. A Mi Mix 3 5G hátlapján kettő darab 12 megapixeles kamerát találunk, az előlapon pedig 24+2 megapixeles modulok állnak rendelkezésünkre, mindezt pedig egy 3800 mAh-s akkumulátor látja el energiával.

Szemléltetésképpen itt található az egyik 8K videó, amit a fenti bejegyzésben is lejátszanak, első a Youtube egyébként Full HD-ban hozza be, de két kattintással átválthatunk 8K-ra. Ilyen felbontás mellett azért már észrevehető a különbség, mivel még a kábeles net is többet gondolkodik mint a fenti képkockákon szereplő Xiaomi Mi Mix 3 5G az 5G hálózatra kapcsolva. Már eddig is tudtuk, hogy hihetetlenül gyorsak lesznek az 5G kapcsolatok, amit a most fentiek is megerősítettek.