Vonzó külsővel érkezhet a Lenovo Z6 Pro Ferrari Edition

A Lenovo a múlt hónapba már a második Snapdragon 855 lapkával szerelt telefonját mutatta be, ami úgy tűnik hamarosan egy limitált szériás változatot is kap ami Lenovo Z6 Pro Ferrari Edition néven érkezhet.


Chang Cheng a Lenovo egyik vezetője Weibo oldalán osztott meg egy képet, ami láthatóan a Lenovo Z6 Pro-t láthatjuk egyedi Ferrari piros hátlappal és rajta a sportautókat gyártó cég logójával. A közzétett képen csak a készülék hátlapját látjuk, de az előlap valószínűleg változatlan marad. Hardveresen biztosan nem lesz eltérés az alap Z6 Pro-hoz képest, mivel akár 12 GB RAM-al is megtudjuk már most vásárolni az eszközt, így nem valószínű, hogy ennél többet belepakolnak és véleményem szerint az 1 TB-os belső tárolót ki kizárhatjuk. Talán a 18W-os töltést a Ferrari Edition esetében majd gyorsabbra cseréli a gyártó, de ez egyenlőre csak spekuláció.

A Lenovo esetében már nem először fordult elő, hogy nem éppen a valóságot tükröző képet osztottak meg, így az sincs kizárva, hogy végül nem lesz belőle semmi. A mobiltelefonokat gyártó cégek egyébként az utóbbi időben igen egyre többen kötnek partnerkapcsolatot nevesebb autómárkákkal. Ennek gyümölcse volt például a Huawei Mate RS Porsche Design, Oppo Find X Lamborghini Edition vagy a OnePlus 6T McLaren Edition.