Frappáns plakátok érkeztek a Honor 20 szériához

A Honor 20 sorozat bemutatójáig csak nyolc napunk van hátra, a vállalat már korábban megkezdte reklámkampányát, melyet most három új poszterrel egészített ki, ezek elég szokatlan módon tükrözik a telefon kamerás képességeit.


Május 21-én Londonban fog debütálni a Honor 20 széria, a Honor 20, Honor 20 Pro és a Honor 20 Lite érkezésére biztosan számíthatunk, de az sem kizárt hogy érkezik egy negyedik 5G képes modell is. A Honor 20 és a Honor 20 Pro kameráinak felépítésére már van némi rálátásunk, egy a hónap elején kiszivárgott képnek köszönhetően. A Honor 20 Lite, pedig bizonyára azokat a modulokat fogja kapni mint amit a Honor 20i nevű kínai változata.

Mint azt már tudjuk a Honor 20 és 20 Pro is négy kamerát kapott hátlapjára, ezek nem teljes mértékben ugyan azok lesznek az alapmodell és a Pro variáns tekintetében, de az elhelyezésük meg fog egyezni, mivel egy L alakot fognak képezni a hátlapon. Ehhez kapcsolódóan kaptunk három darab képet, amiken L alakban elhelyezett testékszereket láthatunk, utalván ezzel a modulok együttes formájára.

A másik kép az érzékelők típusát mutatja be. A fotón négy buborék van, melyek közül a felsőn a saját szemmel is látott standard kép jelenik meg. A második buborék utalván a széles látószögű lencsére már szélesebb képben mutatja a látnivalót. A harmadik buborék az igazán közeli képek elkészítésében segédkező makró objektívet ábrázolja. Az utolsó képen lévő madarak pedig a teleobjektív lencsére világítanak rá.

Kapcsolódó cikkek:

Kiderült milyen kamerák lesznek a Honor 20-ban és Honor 20 Pro-ban

Fotókon pózol a Honor 20 Pro és doboza

Promóciós videót kapott a Honor 20 széria