Újabb kémfotón a Redmi csúcsmobilja?

Lu Weibing ígéretéhez híven elárulta mi lesz a neve a Redmi első csúcsmobiljának, a “hírt” most is saját Weibo oldalán tette közzé, ha olvastad tegnapi cikkünket már nem érhet meglepetésként, hogy K20 vagy K20 Pro-nak fogják hívni a készüléket.


Az is kiderült miért pont erre a betűre esett a választás. Mivel a Redmi újdonsága a konkurencia felsőkategóriás eszközeihez képest jóval olcsóbban – nagyjából 300 dolláros áron – kerül fel a boltok polcaira, ezért egy igazi flagship killer-re számíthatunk. Ami zászlóshajó gyilkost jelent, de talán jobban hangzik csúcsmobil gyilkos. A killer szó első betűjét kölcsönözte a Redmi, arról viszont nem esett szó, hogy a 20-as miként került oda. Ezen kívül mást nem árult el Lu Weibing, mivel a telefonról már számtalan pletykát lehetett hallani január óta, így a specifikációkkal kapcsolatban elég sokat tudunk. Az biztos, hogy a motorháztető alá Snapdragon 855 kerül majd, nyilván modelltől függően eltérő memóriakiosztással. A kijelző állítólag 6,39 hüvelykes AMOLED panel, 1080 x 2340 pixel felbontással és hajszálvékony kávák lesznek körülötte.

Szenzorsziget nincs, az szelfi kamera mechanikusan fog elugrani a házból, ezt megerősíti egy most kiszivárgott kémfotó is, amin a Xiaomi elnökének kezében látható a masina. A bemutató pontos időpontja még nem ismert, de várhatóan még ebben a hónapban debütál majd a készülék.