Megmutatta erejét a Honor 20

A Honor új csúcsmobiljainak bemutatója május 21-én lesz. Két készülékre mindenképp számítunk, ezek a Honor 20 és Honor 20 Pro, de nincs kizárva egy harmadik (talán 5G-s) modell érkezése sem.


A debütálás előtti napokban a megszokott köröket futják a telefonok, ilyenkor az ismertebb benchmark applikációknál mindegyik megfordul, ezekből pedig lényeges infókat lehet leszűrni a specifikációkkal kapcsolatban. A hardveres összetevők már korábbról ismertek, így most semmi újat nem tudtunk meg.A Honor 20 hozta a Kirin 980-tól elvártakat, az egymagos teszt során 3278 pontot szerzett, míg a többmagos teszt eredménye 9709 pont lett. Ezek a számok – a rendszerchipből adódóan – hasonlóak mint Mate 20 és a Huawei P30 mobiloknál. Az applikációt 6 GB belső memóriával szerelt verzión futtatták le, de a pletykák alapján 8 GB-os variáns is lesz. A Geekbench azt is megmutatta, hogy az EMUI 9.0-s verzióját futtatja a masina Android 9 Pie alapokon, ami aligha meglepő.

A két mobilról szinte naponta hallani valami újat, ha szeretnél naprakész lenni a Honor 20 szériával kapcsolatban olvasd el korábbi cikkeinket:

Frappáns plakátok érkeztek a Honor 20 szériához

Promóciós videót kapott a Honor 20 széria

Kiderült milyen kamerák lesznek a Honor 20-ban és Honor 20 Pro-ban

Fotókon pózol a Honor 20 Pro és doboza

Renderképen a négy kamerás Honor 20 Pro