AnTuTu pontszámai alapján tényleg zászlóshajó gyilkos lehet a Redmi K20

A Redmi K20 ugyan még nem jött, de máris győzött, legalábbis AnTuTu-ban, főleg ha igazak a mobil által elért pontszámok.


A telefonok által elért AntuTu Bechmark pontszámokkal szoktak villogni a gyártók, ezúttal ezt a Redmi vezérigazgatója, Lu Weibing tette meg, mivel Weibo oldalán megosztotta a hamarosan érkező Redmi K20 által elért eredményt. A 458.754-es pontszám azért valljuk be tényleg szép teljesítmény, mivel a jelenlegi csúcstartó a Xiaomi Mi 9 is csak 370 ezer ponttal tudta zárni a tesztet, ez pedig jóval magasabb annál.

Ezek alapján egy igen komoly hardveres teljesítményre számíthatunk, még annak ellenére, is, hogy a Redmi K20-ban és a Xiaomi Mi 9-ben is Snapdragon 855 lapkát találunk, azonban az ehhez tartozó operatív memória mennyisége egyelőre ismeretlen. Az elért pontszámban valószínűleg közrejátszhat az is, hogy a Redmi K20 már UFS 3.0 szabványú belső tárhelyet használ. Már eddig is eléggé figyelemfelkeltő információkat közöltek a K20-ról, ezek után egyre jobban kíváncsiak vagyunk a hozzátartozó megfizethető árra.

FORRÁSweibo
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.