Napokon belül újabb mobillal bővül a Redmi Note 7 szériája

A hét elején már megtudhattuk, hogy hamarosan egy újabb mobillal fog bővülni a Redmi Note 7 termékcsalád és úgy tűnik, hogy a jövőhéten meg is kapjuk a beígért készüléket.


A Redmi India Twitter oldalán megosztottak egy bejegyzést mely szerint május 20-án fog érkezni a következő Redmi mobil, ami a már bemutatott Redmi Note 7 és Redmi Note 7 Pro mellett kap majd helyet. Egyenlőre nem tudni, hogy hardveresen miben fog különbözni a Redmi Note 7S a sorozat előző két tagjától, de az biztos, hogy (a másik kettőhöz) hasonlóan 48 megapixeles főkamerával fog rendelkezni, legalábbis erről árulkodik a közzétett bejegyzés. Várhatóan dizájnban nem lesz különbség, ami azt jelenti, hogy biztosan hardveres fronton fog majd változtatni valamit a gyártó.

A Redmi Note 7 Pro egyébként 6,3 hüvelykes Full HD+ felbontású megjelenítővel debütált. Benne az alap Note 7-ről erősebb Snapdragon 675 lapkát és Adreno 612 grafikus gyorsítót találunk. Memóriából maximum 6 GB RAM-al és 128 GB tárolóval tudjuk beszerezni, de ezen a téren többféle modell közül is választhatunk. Hátlapján 48+5 megapixeles kamerák kaptak helyet, az előlapon pedig egy 13 megapixeles szenzor található, mindezt pedig egy 4000 mAh-s akkumulátor látja el energiával.

Azt már tudjuk, hogy hamarosan több csúcsmobilt is bemutat a Redmi, talán május 20-án vagyis jövőhét hétfőn ezekről is lerántják a leplet, de a Redmi Note 7S első körben Indiában lesz beszerezhető.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.