Kiszivárogtak a csúcsmobil-gyilkos Redmi K20 specifikációi

Nagy tervei vannak a Redmi-nek, várhatóan még ebben a hónapban bemutatják a legolcsóbb Snapdragon 855-el szerelt okostelefont, ami a K20/K20 Pro nevet kaphatja. Ha minden igaz az alapmodell esetében közel 300 dolláros árcédulára lehet számítani, ezzel pedig egyetlen gyártó sem versenyezhet majd.


A héten már az AnTuTu-nál is futott egy kört az említett masina, és az elért pontszám alapján mindenkit sikerült megelőzni neki. Mondjuk látványosan sokat vert a többiekre, így nem lennék meglepve ha egy kis csalás lenne a dologban. A specifikációk egy része már ismert volt, de most egy weibóra feltöltött képnek köszönhetően minden részlet kiderült a mobilról. Ez alapján a kijelző egy 6,39 hüvelykes OLED panel 19,5: 9-es képaránnyal és 1080 x 2340 pixel felbontással. A mechanikusan előugró szelfi kamera 20 megapixeles.

A hátlapon 48 megapixeles főmodult találunk, f/1,7-es rekeszértékkel és 1,6 mikron méretű pixelekkel. A másik két egység 13 és 8 megapixeles. A memória konkrét mennyiségét nem említik, de láthatóan a tárhely UFS 2.1-es, a RAM típusa pedig LPDDR4X. Az akkumulátor kapacitása 4000 milliamperóra és adott a 27 wattos gyorstöltés funkció. Kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóról nem esett szó, valószínűleg a költséghatékonyság érdekében a hátlapra tették a biometrikus azonosítót. A Redmi K20 pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.