Bemutatkozott a Redmi Note 7S

A Redmi Note 7 és a Redmi Note 7 Pro után megérkezett a széria legújabb tagja, a Redmi Note 7S, amivel egy újabb piacot szeretne meghódítani a Xiaomi-tól különvált Redmi.


Mindössze két hónap kellett ahhoz, hogy a Redmi 7-es sorozata elérje a kétmilliós eladási számot. Ez pedig egyértelmű jele annak, hogy a nagyon népszerű lett a Redmi 7 széria. A vállalat most egy újabb készüléket mutatott be Redmi Note 7S néven amivel az indiai régióba törnének be. Az újdonság egyébként ugyan azokat a hardverspecifikációkat kapta mint a Redmi Note 7, tehát ez esetben is egy 6,3 hüvelykes Full HD+ felbontású apró szenzorszigettel ellátott modellt kaptunk 81 százalék feletti képernyő/test aránnyal. A 186 gramm súlyú és 159,2 x 75,2 x 8,1 milliméteres fizikai adottságokkal rendelkező Redmi Note 7S elől-hátul Gorilla Glass 5 védelmet kapott.

Továbbra is a négy darab 2,2 GHz-es és szintén négy 1,8 GHz-es Kyro 260 magokkal ellátott Snapdragon 660 felelős a számítások elvégzéséért, a grafikus teljesítményről pedig egy Adreno 512 GPU gondoskodik. 3/32 GB-os és 4/64 GB-os változatokban tudjuk beszerezni a Redmi 7S-t. Az akkumulátor teljesítménye szintén nem változott, tehát ez a variáns is egy 18W-os Quick Charge 4.0 támogatással ellátott 4000 mAh-s telepet kapott.

A kamerás fronton sem tapasztalható semmi módosítás, maradt az f/1,8-as 48 megapixeles Samsung ISOCELL főkamera, melyet egy 5 megapixeles 2,4 apertúrájú segéd szenzor egészít ki. Az előlapon lévő notch pedig egy 13 megapixeles kamerát rejteget. Nem hiányzik a 3,5 milliméteres jack csatlakozó sem, és a termékcsalád többi tagjához hasonlóan Android 9.0 Pie-al debütált a Redmi Note 7S is.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.