Befutottak az első Galaxy S11 pletykák

A Galaxy S11 modellek érkezése még kicsit odébb van, már ha valóban ezen a néven érkeznek a Galaxy S széria legújabb tagjai, most azonban megtudtunk egy érdekes információt az egyik készüléket illetően.


Egy fejlesztés alatt álló telefon mindig szokott kapni valami kódnevet, melyen a fejlesztés időtartama alatt szokták említeni. A jelenleg érkezőfélben lévő Galaxy Note 10 a Da Vinci nevet kapta, a Galaxy S10 pedig Beyond néven futott. Az Ice Universe mindig is megbízható információkkal szokott minket ellátni, ezúttal a Galaxy S11 kódnevével kapcsolatban tettek közzé egy bejegyzést Twitter oldalukon, mely szerint a Galaxy Note 10-hez hasonlóan a Galaxy S11 is egy ismert ember nevét kapta, ami pedig nem más mint Picasso.

Természetesen ebből még nem lehet semmiféle következtetést levonni, egyelőre az sem biztos, hogy valóban Galaxy S11 néven fog érkezni az új generáció. Valószínűleg jelentős dizájnváltás sem fog történni, mivel a dél-koreai cégnél ez kétévente szokott ez előfordulni. Azt már tudjuk, hogy a Samsung dolgozik a kijelző mögé rejtett előlapi kamerán, de az még kérdéses, hogy ezt a Galaxy S11 megkapja-e. A Note 10-ről tegnap lehetett hallani érdekes pletykákat, ezek szerint a Huawei P30 Pro-hoz hasonlóan függőlegesen a bal oldal helyezkednek majd el a hátlapon lévő kamerák és az előlapi modul is felül a megjelenítő közepén kap majd helyet.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a Galaxy S11 széria bemutatójára 2020 februárjában kerül majd sor és az sincs kizárva, hogy mindegyik modell 5G kapcsolatra is képes lesz.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.