Kiderült mikor ismerkedhetünk meg az iOS 13-al

Az Apple kiküldte meghívóit az idei WWDC Keynote-ra, a konferencia ezúttal is június elején fog lezajlani, ahol az iOS 13 mellett más egyebekkel is megismerkedhetünk.


Június 3-án a kaliforniai San Jose-ban található McEnery Convention Centerben tartja a 2019-es WWDC-t az Apple. Ez az esemény lesz az ahol bemutatják majd a közelgő iOS 13 új funkcióit és elérhetővé teszik a béta verziót a tesztelőknek. Az iOS 13 végleges változata valószínűleg ősszel fog érkezni, ekkortól lesz elérhető mindenki számára. Az eddig kiszivárgott információk alapján már tudjuk, hogy az iOS 13-al fog debütálni a sötét mód.

Ezen kívül még várható a watchOS új verziója is, de nem kizárt, hogy a tvOS és a macOS érkező frissítéseiről is tudunk majd meg pár dolgot. Két napja egyébként megérkezett az új generációs MacBook Pro is, ami erősebb processzort és újragondolt billentyűzetet kapott, tehát az sem kizárt, hogy erről is szó esik, de már hardverekkel is kiegyeznénk.

FORRÁSapple
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.