Sokak által várt iPad applikációt is hozhat az iOS 13

Akiknek otthon van táblagépük sokan már nem is használják mellette asztali számítógépüket, az Apple iPad modelljei az egyik legnépszerűbbek ezen a fronton, de valami oknál fogva egy igen hasznos alkalmazás eddig kimaradt minden iPad-ból amit a legtöbben szinte minden nap használnánk.


Biztosan sokan jártak már úgy, hogy miközben nyomkodják az iPad-et szükségessé válik valami miatt a számológép használata, de rövid keresgélés után rájön, hogy gyárilag nincs fent ez az applikáció az Apple annyira nem olcsó tabletjében. Ekkor persze pár egyszerű lépésből feltelepíthetünk egy harmadik féltől származó számológép appot az eszközre, ami ha nincs szerencsék akár még reklámokat is dobálhat fel alkalomadtán. A sok Apple felhasználó közül vannak akik csak a gyári applikációkra esküsznek és ezeket szeretik csak használni, az iPad-el pedig ezen a téren meg vannak lőve, mivel az App Store-ban iPad-ra nem tölthető le a gyári számológép alkalmazás.

A legfrissebb pletykák szerint ez a probléma az iOS 13-al megszűnhet, mivel ha információink szerint az új iOS-t használva elérhető lesz a számológép is iPad-en. Azt nem tudni, hogy a frissítést követően az alkalmazást is automatikusan telepíti a rendszer, vagy majd külön le kell töltenünk. Talán a hamarosan kezdődő WWDC-n elárulnak majd erről is valamit.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.