2X népszerűbbek Európában az új Samsung Galaxy Z készülékek, mint az előd modellek

A Samsung még augusztus elején dobta piacra a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefonokat, amik állítólag sokkal népszerűbbek, mint az előd modellek. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A dél-koreai vállalat a tavalyi évben a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Samsung Galaxy Z Flip 3 bemutatása után, soha nem látott mennyiségű hajítható kijelzős okostelefont adott el.

Ezek a termékek annyira népszerűek voltak, hogy egyes időszakokban szinte be sem lehetett őket szerezni. A népszerűség még az idei évre is kitartott, viszont augusztusban megérkeztek az utód modellek is.

A Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 augusztus 10-én került bemutatásra, jelenleg pedig már megvásárolható a hivatalos forgalmazóknál Magyarországon is.

A forrás szerint, a cég európai marketingigazgatója egy olyan nyilatkozatot tett közzé, ami szerint az új modellekből kétszer annyit szállítottak le azonos időszakon belül eddig, mint az előd modellből. Emellett azt is hozzátette, hogy a cég 4 Samsung Galaxy Z Fold 4-et ad el, amíg 6 darab Samsung Galaxy Z Flip 4-et, tehát még mindig népszerűbb a Flip modell, viszont a Fold kiadás is nagyon feljött.


Forrás