30 napos üzemidővel jelent meg az új Oneplus Nord Watch

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatta a Oneplus Nord Watch okosórát, ami a gyártó szerint egy feltöltéssel akár 30 napig is kihúzza. Mutatjuk, hogy mit kell tudni még a készülékről.

A Oneplus a tavalyi évben mutatta be az első okosóráját és azóta is aktív részese a piacnak. A cég leginkább az olcsóbb kategóriára fókuszál, valószínűleg azért, mert itt könnyebb megfogni a vásárlókat. A napokban egy újabb ilyen típusú terméket dobtak piacra Oneplus Nord Watch néven. A nyitó ár durván 25.000 Ft, ami a specifikációkat elnézve nem túl sok.

A kijelző viszonylag elég nagy, ugyanis egy 1,78 colos OLED kijelzővel van felszerelve, ami 60 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik.

A forrás kiemeli, hogy sajnos GPS nincs az okosórában, így akinek arra van szüksége, mindenképpen kell keresnie valami más opciót erre. Egészségügyi szempontból az órával figyelhetjük a pulzusunkat, vér-oxigénszintünket, valamint az alvásunkat is.

Az akkumulátor kapacitás 230 mAh, ami első ránézésre kevésnek tűnhet, viszont mivel itt nem tud annyit a termék, mint egy igazi okosóra tovább működik. Aktív használat mellett a gyártó szerint 10 napig lehet használni egy feltöltéssel, míg alacsony fogyasztású üzemmódban akár 1 hónapig is elmegy.


Forrás