40W-os töltéssel jön a holnap bemutatkozó Huawei Nova 5

A Huawei Nova 5 széria debütálása holnap esedékes, a pletykák szerint négy készüléket fogunk kapni, ezek közül az egyik már borítékolható, hogy 40W-os gyorstöltéssel fog rendelkezni.


Az eddigi információk alapján ezúttal elég vegyes lesz a Nova sorozat, mivel a megszokottnál több készüléket fogunk kapni, ezek a Nova 5i, Nova 5, Nova 5 Pro néven fognak érkezni, de már lehetett hallani Nova 5i Pro elnevezésűről is. A hardverspecifikációk egy nappal a bemutató előtt természetesen már ismertek és azt is tudjuk, hogy a termékcsalád legfrissebb generációjával egy új lapkát is kapni fogunk, ami nem lesz más mint a Kirin 810.

A Huawei egy újabb információt árult el a Nova 5-el kapcsolatban, a Weibo oldalukra feltöltött kép alapján megtudtuk, hogy az eszköz 40W-os gyorstöltéssel fog rendelkezni, így 50-60 perc alatt teljesen fel tudjuk majd tölteni a mobil akkumulátorát. A Nova 5 várhatóan egy 6,9 hüvelykes Full HD+ felbontású AMOLED megjelenítővel fog érkezni. A kijelzőben kap majd helyet az ujjlenyomat olvasó is és a 32 megapixeles előlapi kamera.

Nova 5 Pro

A hátlapján négy darab kamerát találunk, ezek 48+16+2+2 megapixelesek lesznek. A memóriakiosztás terén pedig maximálisan 8 GB RAM és 256 GB-os tároló áll majd rendelkezésünkre, de számíthatunk ennél gyengébb variánsra is. A Nova 5 egyébként már futott egy kört az AnTuTu-nál is, itt 315.816 ponttal zárt, és a 3C-nek köszönhetően azt is megtudtuk, hogy zöld, fekete, narancs és lila színekben fog érkezni.

FORRÁSwebio
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.