4G-s változat is érkezett az Oppo Reno5-ből

Kisebb módosításokkal, 5G nélkül és Snapdragon 720G lapkával mutatkozott be az Oppo legújabb készüléke a Reno5 4G.

A múlt hónap elején az Oppo bejelentette az 5G képes Reno5 és Reno5 Pro mobilokat. Most pedig szép csendben megérkezett a 4G-s változat Snapdragon 720G processzorral és ugyan azzal a dizájnnal. A kijelző a 4G képes Reno5 esetében 6,4 hüvelykes AMOLED panel 90 Hz-es képfrissítéssel és Full HD+ felbontással. A megjelenítő bal felső sarkában találjuk a előlapi kamerát, ami nem is akármilyen felbontású, a modullal ugyanis 44 megapixeles képeket is készíthetünk.

A hátlapra négy kamerát helyezett el a gyártó, ezek között az elsődleges szenzor 64 megapixeles. Melyen kívül van még egy 8 megapixeles 119 fokos ultraszéles látó szenzor és két darab 2 megapixeles modul.

A Snapdragon 720 lapka mellett 8 GB LPDDR4X RAM-ot és 128 GB-os tárhelyet találunk a mobil belsőjében, ezt szükség esetén tovább bővíthetünk. Az akkumulátor kapacitása 4015 mAh, amit 65 wattos gyorstöltéssel táplálhatunk, ez a megfelelő töltővel 48 perces töltési időt vesz igénybe. Adott a Bluetooth 5.1, LDA, aptX HD, de az NFC hiányzik a készülékből. Android 11 rendszerrel és ColorOS kezelőfelülettel 111 ezer forintnak megfelelő vietnámi dongba kerül, elsőként ott kerül forgalomba, globális startról nem kaptunk még információt.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.