4K kijelzős Xiaomi mobiltelefon érkezhet

xiaomi

A Xiaomi továbbra sem áll le, hamarosan újabb mobiltelefont mutathatnak be a szivárgások szerint. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

A kínai cég idén elképesztően sok mobiltelefont dobott a piacra. Pár napja még egy új sorozatot is bemutattak, aminek az első tagja a Xiaomi Civi lett. Egy új szivárgás szerint még az idén érkezhet egy újabb modell, ami specifikációkat tekintve nagyon hasonlíthat majd az imént említett készülékre.

A hírek szerint egy 6,55 colos 4K felbontású OLED kijelzőt kaphat meg 120 Hz-es képfrissítéssel. Az első ilyen típusú kijelzős mobiltelefon a Sony Z5 Premium volt. Itt fontos megjegyezni, hogy valószínűleg azért nem olyan elterjedt ez a panel, mert hatalmas energiaigénye van, így az akkumulátort hamar meríti. Emellett nem feltétlenül lehet észrevenni a különbséget a QHD+ és a 4K-s kijelző között, nem beszélve arról, hogy előbbi sokkal népszerűbb is.

xiomi

Azt nem tudni, hogy a szelfi kamera a kijelző alá lesz építve, avagy azt sem, mivel a render kepén ez nem látszódik. Ami még biztos, hogy a TENAA listán szerepel az írisz szkenner a funkciók között, így a Samsung Galaxy S8 és S9 sorozat után itt is helyet kaphat ez a biztonsági megoldás.

Amit még tudni lehet, hogy az akkumulátor kapacitás 4500 mAh-es. Hardveres fronton pedig 16 GB RAM és 512 GB tárhely állhat a felhasználók rendelkezésére. A processzor típusáról pedig egyelőre nincs információ.


Forrás