5 GB ingyen internetet kapunk nyárra a Telenortól

A nyár alkalmából a Telenor több mobilnetes promóciót is hirdet az számlás és kártyás ügyfeleinek és az új szolgáltatások megrendelőinek.


A Telenor számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelei 5 GB extra internetet kapnak ajándékba, melyet augusztus végéig tudnak felhasználni. Aki igénybe szeretné venni az 5 GB extra adatkeretet nincs más dolga mint a MyTelenor alkalmazást megnyitni. Majd ezt követően már egyből a főoldalon fogad a(z) (Ajándék 5 GB adat nyárra!) promóció. Itt a Részletek menüpontra kell kattintanunk, majd egy új ablakban a Tovább gombbal tudjuk is aktiválni. Az Extra adatot egyébként nem csak belföldön, hanem az EU-ban is tudjuk használni.

Azoknak az ügyfelek akik szeptember 5-ig lakossági vagy kisvállalati Blue+ XS, S, M vagy L tarifát kötnek hűségidővel a Telenor az év végéig megduplázza a csomagban foglalt mobilnet keretet. Ez a duplázás pedig a fentihez hasonlóan szintén az Európai Unióban is használható, méghozzá az 1-es roaming zónában.

A Telenor kártyás ügyfeleire is gondolt. Azok akik 2in1 perc+net csomaggal vagy 30 napos megújuló adatszolgáltatással rendelkeznek, dupla adatkeretet kapnak. Ezt szintén a MyTelenor applikáción keresztül tudják aktiválni, augusztus 31-ig.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.