5G-vel és Snapdragon 855-el jöhet Barcelonába a ZTE Axon 10

írta: Robi

A hét elején bukkantak fel az első promóciós képek a ZTE új zászlóshajóját illetően, már akkor biztosra vehettük, hogy hozzák az MWC-re az eszközt melyről most újabb információk láttak napvilágot.


Elég titokzatos volt a hétfőn közzétett képekkel a ZTE, de már akkor elárulták, hogy 5G képes lesz a február 25-én bemutatkozó Axon csúcsmobil. Egy újabb előzetesnek köszönhetően megtudtuk azt is, hogy Snapdragon 855 processzor kap majd helyet a telefonban, ami várhatóan az Axon 10 Pro vagy az Axon 5G nevet kapja.

A szencseni székhelyű ZTE irdatlan összegeket kezdett el befektetni az 5G kapcsolatba az elmúlt hónapokban, miután megmentették a céget a csődtől, ugyanis az Egyesült Államok hatalmas bírságot szabott ki rá a kereskedelmi embargó megsértése miatt. Az eddig kiszivárgott pletykák szerint a ZTE leányvállalata a Nubia is részt vesz az MWC-n, ahol egy ívelt képernyős mobilt fognak bemutatni, de még az is lehet, hogy egy összehajtható készülékkel is előállnak.

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.