6000 mAh-es akkumulátorral felszerelt Samsung okostelefon jelent meg

A dél-koreai vállalat a napokban egy újabb okostelefont dobott piacra, ami hatalmas, 6000 mAh nagyságú akkumulátorral rendelkezik. Mutatjuk, hogy mit tud a készülék.

A Samsung a napokban jelentett be egy újabb okostelefont a középkategóriába, ami egy hatalmas, 6000 mAh-es akkumulátort kapott meg. A termék Samsung Galaxy F13 4G néven érkezett meg és először Indiában lehet majd megvásárolni, június 29-től, mai árfolyamon számítva durván 65.000 Ft-ért.

A készülék hardveresen egy Exynos 850-es lapkával van felszerelve, csak úgy, mint a Samsung Galaxy A13 4G készüléknél. A RAM méret 4GB, viszont kapható lesz 64GB-os és 128GB-os belső tárhely kivitellel is az okostelefon. Utóbbi tovább bővíthető MicroSD kártyával további 1TB-ot.

A kijelző egy 6,6 colos FHD+ felbontású LCD panel, amint Infinity-V kivágásban kapott helyet a 8MP-es szelfi kamera.

A hátlapon összesen három kamera található meg: egy 50 MP-es főkamera, egy 5 MP-es ultraszéles látószögű szenzor és egy 2 MP-es mélység lencse. Lényegében elmondható, hogy a Samsung Galaxy F13 4G szinte teljesen megegyezik a Samsung Galaxy A13 4G okostelefonnal, csak nagyobb akkumulátort kapott meg, egyel kevesebb kamerát és más hátlapi dizájnt.


Forrás