6000 mAh-s teleppel és 48 megapixeles kamerával jön a Galaxy M21

galaxy-m21-cover

Több részletet is megtudtunk egy most megosztott promóciós képnek köszönhetően a jövőhéten érkező Samsung Galaxy M21-ről.


A Samsung akár az előző évben idén is sorra mutatja majd be a tavaly indított Galaxy M széria legújabb tagjait. Az előző hónap végén a Galaxy M30 termékcsalád legfrissebb modellje a Galaxy M31 debütált. Amit hamarosan a Galaxy M21 fog követni, legalábbis erről árulkodik egy most megosztott promóciós kép, ami szerint március 16-án fogják lerántani a leplet a Galaxy M21-ről. A promóciós képnek köszönhetően megtudtuk azt is, hogy 6000 mAh-s akkumulátor és 48 megapixeles főkamera kerül majd a Galaxy M21-be. Ezen felül egyébként a Galaxy M21 termékoldalán is olvashatunk a specifikációk egy részéről. Itt 20 megapixeles előlapi kamerát és a hátlapon hármas kamerarendszert említenek.

galaxy-m21-2

Korábban kiszivárgott információknak köszönhetően egyébként még mást is tudunk a Galaxy M21-ről. Állítólag 6,4 hüvelykes Super AMOLED megjelenítővel fog rendelkezni. A Geekbench szerint pedig Exynos 9611 processzorral és 4 GB RAM-mal fog debütálni, de a memóriát illetően már 6 GB-os modellről is lehetett hallani. Ugyan a tárhelyről még nem érkezett semmi hír, de a fentiek tükrében 64 GB ROM-mal kalkulálhatunk, de az sincs kizárva, hogy 128 GB-os variáns is elérhető lesz belőle.

galaxy-m21

A Galaxy M31-hez hasonlóan a Galaxy M21-et is Android 10 operációs rendszerrel és One UI 2.0 kezelőfelülettel csomagolhatjuk majd ki a dobozából. Az első körben Indában válik elérhetővé, majd ezt követően a többi piacra is megérkezhet.

FORRÁSgizchina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.