64 megapixeles kamerával érkezik a hónap végén a Honor 30S

honor-30s-cover

Összegyűjtöttük mit tudunk eddig a hónap végén érkező legújabb Honor mobilról, mutatjuk milyen lesz az eddig kiszivárgott információk alapján a Honor 30S.


A mai napon került sor a Huawei P40 széria bemutatójára, de hamarosan a cég alvállalata is leleplez egy új telefont, ami a Honor 30S lesz. Erről a készülékről korábban már láthattunk két képet, melyeken a hátlapját tekinthettük meg. Valamint a héten az is kiderült, hogy egy teljesen új processzorral fog debütálni a mobil.

honor-30s-1

Az eddig kiszivárgott információk alapján Kirin 820 lapka lesz megtalálható a Honor 30S-ben, ami teljesítményben igen jónak ígérkezik. Egy Geekbench teszt szerint ugyanis a Huawei P30-ban és a Mate 20-ban lévő Kirin 980-nál erősebb lesz a Kirin 820. Ezenkívül összemérték a tudását a tavalyi csúcsmobilokban lévő Snapdragon 855-tel is, amivel szemben azonos pontszámot szerzett a Kirin 820.

honor-30s-2

Egy most megosztott kép alapján 64 megapixeles lesz a Honor 30S hátlapján lévő elsődleges szenzor. Sőt, kiderült az is, hogy 3x optikai zoomra lesz képes. Az már a napokkal azelőtt kitudódott, hogy március 30-án fogják bemutatni a Honor újdonságát és nagytestvéréhez hasonlóan képes lesz az 5G hálózatra is kapcsolódni. Az AnTuTu-nak köszönhetően is megtudtunk több információt a telefonról. Ezek alapján 8 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval érkezhet az eszköz, akkumulátora pedig támogatni fogja a 40W-os gyorstöltést. Színek tekintetében fehér és narancssárga változatban biztosan elérhető lesz a Honor 30S, az árral kapcsolatban még semmi információ nem érkezett, de a napokon belül ez is ki fog derülni.

borítókép: xda-developers