7000 mAh-s akkumulátorral debütált a Samsung Galaxy M51

Számos szivárgást követően tegnap végre bemutatta a Samsung a Galaxy M51 készüléket és meglepő módon nem csak Indiában lett elérhető. Jó hír, hogy az újdonság a dél-koreai cég német weboldalán is felbukkant, ami azt jelenti, hogy nincs kizárva a hazai megjelenés sem.

Már korábban is lehetett hallani, tehát nem újdonság, hogy az M51-ben egy 2-3 napos üzemidőt garantáló 7000 mAh-s akkumulátor van amit 25 wattos gyorstöltéssel táplálhatunk. A számítások elvégzéséről a Qualcomm 8 nanométeres, nyolcmagos Snapdragon 730 lapkája gondoskodik. Memóriából pedig 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet tudhat magáénak az eszköz, és van microSD bővíthetőségi lehetőség is.

galaxy-m51-2

A Galaxy M51 egy 6,7 hüvelykes Full HD+ felbontású Infinity O Super AMOLED kijelzőt kapott. Sajnálatos módon a megjelenítőbe épített biometrikus azonosító kimaradt, be kell érnünk az oldalt lévő bekapcsoló gombban elhelyezett ujjlenyomat olvasóval.

galaxy-m51-3

A megjelenítő felső sávjában középre pozicionálták a 32 megapixeles előlapi kamerát. A hátlapon négy modult találunk, ezek közül az elsődleges szenzor 64 megapixeles. Melyen kívül van még egy 12 megapixeles ultraszéles 123 fokos látószöggel ellátott kamera valamint egy 5 megapixeles makró és egy szintén 5 megapixeles mélységszenzor.

galaxy-m51-1

A Samsung Galaxy M51 fekete és fehér színekben kerül majd fel a boltok polcaira és szeptember 11-től lesz elérhető. Az ára pedig a német weboldal szerint 360 euró, ami átszámítva a jelenlegi árfolyam szerint 128 ezer forintot jelent. Valószínűleg már említeni sem kell, ennél amennyiben valóban itthon is elérhető lesz, a helyi adók miatt jóval drágábban tudjuk majd megvásárolni.